Introductieles

• Een leuke avond…

Voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in de schietsport, bestaat er bij SSV Filadelfia de mogelijkheid om vrijblijvend  een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Tijdens deze introductie word je begeleid door één van onze trainers en zal hij vertellen over de schietsport in het algemeen en onze schietsportvereniging. Uiteraard is er veel tijd ingeruimd voor de praktijk. Je zult zelf met een aantal verschillende wapens schieten en zo aan den lijve ondervinden wat er allemaal bij de schietsport komt kijken. Uiteraard is dit ook een goede gelegenheid om de sfeer binnen onze vereniging te ervaren.

• intro_2

• De prijs voor een introductieles bedraagt €17,50 per persoon. Voor dit bedrag krijg je:

• Begeleiding door een gecertificeerde trainer
    • Gebruik van diverse verenigingswapens
    • Munitie (ca. 25 schoten)
    • Schietkaarten
  • Verschillende disciplines

Tijdens de introductie maak je kennis met verschillende types wapens. Je krijgt uitleg over het schieten met karabijn en geweer en met handvuurwapens (pistool en revolver). En gaat dit daarna uiteraard toepassen in de praktijk.
    Voor een introductie staat geen vaste tijd. Dat betekent dat we dus alle tijd voor je nemen en er alle ruimte is voor alle vragen die je mocht hebben. Gegarandeerd geen gehaast dus!
    Schietsport is een serieuze en verantwoordelijke bezigheid. Maar het is ook onze hobby. Daarom vinden we het ook belangrijk dat je een leuke avond hebt. Geen verkooppraatjes, want na een geslaagde intro wil je vanzelf lid worden.

Zelf ervaren?

Nieuwsgierig geworden en wil je de schietsport zelf ervaren? Vraag dan nu een introductieles aan. We maken graag een afspraak met je.

Vraag introductieles aan

Introductieles voor groepen

Het volgen van in een introductieles is ook mogelijk in groepsverband en alleen voor personen welke serieus in de schietsport zijn geïnteresseerd. Voor groepen kan een speciale dag worden ingepland, meestal op maandagavond, woensdagavond of op zaterdag.